2-3
малки тиквички
1 ч.ч ориз
2-3 с.л олио
1 бр. глава лук
1 бр. морков
½ връзка копър
1 кубче гъбен бульон
1 ч.л сол
1 ч.ч ориз
2-3 с.л олио
1 бр. глава лук
1 бр. морков
½ връзка копър
1 кубче гъбен бульон
1 ч.л сол
Нарежете
лука и го задушете в мазнина. Обелете моркова. Настържете го на едро ренде и прибавете към лука.
Обелете
тиквичките и нарежете на ситни кубчета. Прибавете към лука и запържете за около
5 минути. Добавете измития ориз и запържете докато стане прозрачен.
Свалете
сместа от котлона и прибавете сол, нарязан копър, натрошено кубче гъбен бульон
и 3 ч.ч вода.
Печете
в предварително загрята фурна на 200°, докато изври водата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар